News:

Het forum is momenteel niet in staat om mails te versturen aan Outlook.com adressen, we werken hard aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Author Topic: Petitie behoud van de draaischijf van Montzen / Sauvons la plaque tournante de M  (Read 2324 times)

Offline JordyS

  • Algemene moderator
  • *****
  • Posts: 2
Petitie om de draaiachijf van montzen te bewaren; Infrabel wilt deze verwijderen/verkopen. Deze petitie is om de draaischijf te behouden en ooit bij ons museum van de CF3F te betrekken en te reviseren. Ik vraag daarom (indien toegestaan) of men met interesse wilt tekenen voor deze petitie.
https://www.change.org/p/louis-maraite-sauvons-la-plaque-tournante-de-montzen?recruiter=17223292&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_page&utm_term=share_petition
De naam CF3F; Chemin de Fer touristique des 3 FrontiƩres, is ontstaan omdat het in de buurt van de Belgische/Nederlandse/Duitse grens ligt.
Deze sinds een paar jaar bestaande organisatie stelt zich ten doel om weer mogelijk te maken om in de toekomst met nu nog in Hombourg opgesteld staande wagons en ander materieel treinen te kunnen gaan rijden in museum verband, na restauratie van dat zelfde materieel.
Montzen is hierbij een unieke bestemming en locatie om op allerlei manieren de geschiedenis van deze omgeving en de spoor historie levend te houden.

Met vriendelijke groeten,
Jordy Smeets
« Last Edit: 10 December 2017, 21:48:58 by JordyS »